O nama

Porodica, tradicija, misija, vizija, reference

Firma “Granit Liješće” ima tradiciju dugu već 60 godina. Naime, ona predstavlja nastavak porodične manufakture koja se prenosi već četiri generacije u porodici Pejičić.

Kvalitet usluge i sigurnost vašeg ulaganja je upravo ono što definiše našu firmu.

gordana-pejicic-granit-lijesce

Gordana Pejičić, Direktorka Granit Liješće, Sremska Mitrovica

“Granit Liješće” godinama neguje politiku firme koja podrazumeva poverenje svojih kupaca i partnera kroz vrhunsku ponudu usluga i proizvoda, inovacije u radu i proizvodnji, kao i širok izbor različite vrste kamena. Posvećeni smo izgradnji što boljeg odnosa sa kupcima i trudimo se da im svojom ponudom omogućimo sigurnost i kvalitet.

Naš posao je da uvek budemo u koraku sa potrebama i željama kupaca, da negujemo njihovo poverenje i da im obezbedimo inovantivna rešenja, čime doprinosimo jačanju naše pozicije na tržištu.

Pored lojalnosti kupaca, o našem kvalitetu i radu svedoče brojna priznanja koje je naša firma stekla tokom godina rada, kao i saradnja sa firmama i kompanijama na svetskom tržištu – Južna Afrika, Italija, Grčka, Hrvatska, Indija i Kina.

Sam početak naše firme vezuje se za 50-te godine XX veka, kada Petar Pejičić osniva svoju prvu kamenorezačku radnju u Bosni i Hercegovini. Firma uskoro širi svoje kapacitete u Hrvatskoj, a zatim 2000. godine seli svoje glavno sedište u Sremsku Mitrovicu.

„Granit Liješće“ danas veoma uspešno vode Gordana i Jovo Pejičić sa filijalama u Rumi i Bosni i Hercegovini.

Misija i vizija

Cilj naše firme je da što više proširujemo naš portfolio, da se usavršavamo u našoj grani proizvodnje, da obezbedimo sigurno radno mesto našim zaposlenima, što bolju poziciju na tržištu i da kvalitetom proizvoda i usluga ostavimo dobar utisak na naše kupce.

Naš proces izrade

Sam proces izrade sastoji se iz 

Istraživanje

Prva faza

Dizajn

Druga faza

Izrada

Finalna faza

Reference

Aktivno smo učestvovali i učestvujemo u mnogim radovima na koje smo ponosni.

radova

Pin It on Pinterest

Share This